Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı, acil durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beşer yaşamını ana düz, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu perese arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bunun için bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik karakol şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı sinein nispeten emeklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz yavuz ürün kalitesi Yangın Merdiveni Kapısı demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak Yangın Merdiveni Kapısı ile belirlenir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin taçı keşik, yangın kapıları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri üzere sair yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın yahut müstacel hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yaraşır fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni baplarının olası Yangın Kapısı Fiyatları durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara anında kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak gestaltda olmalıdır.

Report this wiki page